ДОСТАВКА

Доставката на закупената от вас стока е с фиксирана цена 4.50 лв. за пратки до офис на Еконт и цена 6.50 лв. до посочен адрес (при определени промоционални кампании, доставката може да бъде безплатна за всички поръчки).

Таксуването на доставка не е обвързано с населеното място, до което се доставя. Таксуването на доставката не се заплаща отделно на куриер, а се начислява към общата сума на поръчката.

 

Поръчки на стойност над 59 лв се изпращат с БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Еконт или с фиксирана такса от 2,50 лв. до адрес на клиента.

СРОК НА ДОСТАВКА

Държим клиентите ни да получават възможно най-бързо своите колиета, така че сме въвели модел на доставка „На следващия ден“. Поръчките, направени до 15 часа се изпращат в същия и се получават на следващия ден с най-бързия и коректен куриер – Еконт. Всички поръчки, направени през уикенда или по време на национални празници се обработват и изпращат в първия работен ден.

В изключително лоши атмосферни условия или поради извънредни ситуации, свързани с логистиката, срокът може да бъде удължен.

Зареждане ...
  • Нямате артикули в количката.