ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Колиета

Как и от какво са изработени бижутата на resinwood?

Колиетата на resinwood се изработват ръчно от различни части епоксидна смола и различни видове дърво. След като двата материала се смесят, смолата изсъхне и заеме своята форма, готовото бижу се полира по няколко различни начина и внимателно се почиства, докато се уверим, че е готово да застане в нашия магазин.

Как се постигат различните цветове в колиетата?

Голяма част от колиетата на resinwood сa с различни оцветявания. Постигаме ги, като в още прясната епоксидна смола добавяме много малка част от концентриран оцветител, добавяйки наситен цветови акцент към нашите бижута.

Колиетата ви с или без верижка се предлагат?

Голяма част от колиетата на resinwood се предлагат с регулируема верижка с плъзгащ се възел и максимална дължина от 80 см.

Друга част от моделите ни се предлагат с верижка с метална закопчалка и дължина от 50 см.

В описанието на всеки модел е описана дължината и типа на верижката.

Ако верижка с дължина от 50 см. или 80 см. не ви говори нищо, ето как да се ориентирате:

Плащане и доставка

Какви начини за плащане приемате?

За момента resinwood работи само чрез наложен платеж, т.е. плащате стойността на стоката + цената на доставката (която е фиксирана и не зависи от куриерски такси) на куриера, от който получавате пратката (Еконт Експрес).

Мога ли да видя и пробвам колието, преди да го платя?

Разбира се! За нас е много важно да останете удовлетворени и щастливи от своето ново бижу, така че ви предлагаме опцията „Преглед и тест“, която се предоставя от нашите партньори Еконт Експрес.

Ако не харесам колието, кой ще заплати разходите за обратната доставка?

Колкото и красиви и добре направени да са нашите бижута, има хора, които не ги харесват след като ги видят на живо. Най-неприятното е, че очакванията ви са се разминали с това, което ние сме направили и в такива случай ще се радваме да се свържете с нас и да ни кажете какво не ви е харесало, за да можем следващия път да го направим по-добре.

В подобен случай, стойността на доставката и обратната доставка се поемат изцяло от купувача.

Мога ли да върна закупено колие?

Всяка стока закупена онлайн от resinwood.eu може да бъде върната в срок от 14 дни след доставка. Всички транспортни разходи по връщане на стоката са за сметка на клиента.
Условия за връщане
За да се възстанови сумата, заплатена от клиента за дадената стока е необходимо:
– стоката да бъде в оригинална опаковка и в ненарушен търговски вид,
– да не е използвана,

За повече информация относно връщане на закупена стока, моля посетете страницата Връщане на продукти

Други въпроси

Кога обновявате колекциите си?

В момента resinwood е в така наречения изпитателен период, през който изпробваме различни модели, за да разберем кои от всички да запазим за постоянно, а това зависи от реакциите на нашите клиенти.

За момента, колекциите ни е възможно да се обновяват доста често с различни модели, от които да предлагаме по няколко единични бройки, така че ако харесате модел – поръчайте го без колебание, тъй като може да е последен.

Това ли беше всичко?

Ако не успя да откриеш отговора на своя въпрос тук, то не се колебай да ни го зададеш лично, като използваш формата за контакти, която следва.

Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните ви от този уебсайт, съгласно нашата декларация за поверителност

Зареждане ...
  • Нямате артикули в количката.