Условия за връщане на продукт описани в детайли

В срок от 14 работни дни след като получите продукта, имате право да го върнете, без да посочвате причина, а ние ще възстановим изцяло заплатената за него сума. Процедурата има следните стъпки:

 

1. Уведомявате ни за вашето желание, да върнете продукта. Уведомяването се извършва по телефон, по е-мейл или с попълване на данни в нашата форма за рекламации и връщане. Предпочитаният от нас начин е: попълване на данни в нашата форма за рекламации и връщане, която може да намерите в края на страницата.

2. Доставяте продукта до същият офис на Еконт, от който сте получили продукта. Доставката се извършва лично или с куриер, ако използвате куриер, разходите за куриерската услуга се поемат от Вас и пратката се изпраща без да има отбелязан наложен платеж. Когато използвате куриер препоръчваме да сложите застраховка, защото носите отговорност за пратката. Ако пратката бъде повредена или изгубена от куриера ние няма как да възстановим сумата за тази изгубена пратка.

3. Ние преглеждаме продукта, въпросният трябва да е в пълен комплект и да е в безупречен търговски вид, както сте го получили от нас.

4. Вие предоставяте номер на банкова сметка, по която ние ще възстановим заплатената за продукта сума, в срок максимум до 14 дни от датата на връщане на продукта. Номерът на банковата сметка, се предоставя на хартиен носител или по е-мейл. Предпочитаният от нас начин е: по е-мейл и съответно, ако предоставите сметката по е-мейл възстановяването ще стане по-бързо.

5. Ако не са спазени условията за връщане например продукта има драскотини опаковката е повредена, липсват елементи от продукта и други, е възможно връщането да бъде отказано или да бъде начислена такса в размер от 15% до 50% от цената на придобиване.

6. Може да използвате формата по-долу или  eдинния фopмyляp зa oтĸaз oт дoгoвopa, който ще намерите като Πpилoжeниe № 1 ĸъм oбщите ycлoвия на магазина.

Форма за рекламации и връщане

Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните ви от този уебсайт, съгласно нашата декларация за поверителност

Зареждане ...
  • Нямате артикули в количката.